Minőségpolitika

A POLIPACK Kft. -ben határozott célunk megteremteni egy olyan stabil, sikeres és hosszútávon eredményes vállalkozást, amelyre mindannyian büszkék lehetünk. Jelentősen hozzájárulva ügyfeleink sikerességéhez, biztonságos és kiszámítható jövőt biztosítunk a tulajdonosok és a munkavállalók számára egyaránt.

Piaci innovációval és fejlesztéseink által növeljük versenyképességünket. A műanyag feldolgozásban megszerzett hazai és határon túli pozícióinkat megőrizzük és tovább erősítjük piaci részesedésünk és hírnevünk folyamatos növelésével. Komplex műanyag termékek tervezése és előállítása révén, piaci partnereink és munkavállalóink egyaránt biztonsággal építhetnek stabilan működő vállalkozásunkra.

Vállalkozásunkban a kitűzött célunk elérése érdekében:

  • Elköteleztük magunkat vállalkozásunk és a minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésére.
  • Munkatársaink felelős közreműködésével olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amelynek minden folyamatában törekszünk a vevői igények maradéktalan kielégítésére a gazdaságos termelés megvalósítására, szem előtt tartva a hibamegelőzést.
  • A piaci környezet adatai alapján beruházunk az infrastruktúrába, új gépekbe, technológiákba, informatikai fejlesztéseket hajtunk végre. Szervezetünket tudatosan fejlesztjük, melynek eredményeként munkatársainkkal egyre magasabb színvonalú termelést és szolgáltatást valósítunk meg.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk a termékek tervezésére és fejlesztésére.
  • A jövőért dolgozunk, óvjuk környezetünket és odafigyelünk folyamatosan arra, hogy környezetbarát anyagokat és technológiákat alkalmazzunk.
  • Központi helyet foglal el vállalatunkban a munkavállalóink megbecsülése, egészsége és biztonsága, a munkakörülmények folyamatos jobbítása.
  • A kitűzött feladatok megvalósítása érdekében, munkatársaink minőséggel szembeni elkötelezettségét és szakértelmét rendszeres képzéssel tesszük hatékonyabbá.

Fúvással és extrudálással történő műanyag-feldolgozásra, műanyag termékek fejlesztésére és tervezésére MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint hatékonyan működtetjük minőségirányítási rendszerünket, garantálva termékeink és szolgáltatásaink minőségét, folyamatos fejlesztését, partnereink megelégedettségét.

A minőségpolitikánk végrehajtását teljes elkötelezettséggel és felelősséggel állandó feladatunknak tekintjük. Az ügyfeleink által megkívánt minőség, a pontos, határidőre történő kiszolgálás vállalkozásunknál belső igény és alapkövetelmény.

 

A POLIPACK Kft. minőségpolitikáját a fejlődés és jobbítás biztosítékának, jövőnk kulcselemének tartjuk. A vállalat tulajdonosai és vezetői a középtávra szóló minőségpolitikánkat a munkavállalók bevonásával határoztuk meg és az ebből származtatott stratégiai és taktikai feladatokat a vállalat minden szintjére lebontottuk.

A POLIPACK Kft. -ben megismerjük, nyomon követjük és alkalmazzuk a tevékenységünkkel kapcsolatos jogszabályi és egyéb követelményeket.

A minőségirányítási rendszerünk folyamatos működtetésével és tökéletesítésével, rendszeres kockázatelemzéssel, helyesbítő tevékenységgel határozott célunk, hogy eredményesen hozzá járuljunk üzletfeleink és saját magunk sikeréhez.

Verdó Istvánné
ügyvezető igazgató

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, akciónkról!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

POLIPACK Kft. © 2019 Minden jog fenntartva.

MagyarEnglish