Konfekcionált termékek

Kapcsolat: Balogh Attiláné , Bartók Sándor , Máté Ádám

A konfekcionált termékek az ipar részére nyújtanak gyors és megbízható megoldásokat.

Zsugorsapkák

Elsősorban a rakodólapokra kiszerelt egységrakományok gyűjtő- és védőcsomagolása. De speciális méretű, sík felületű alakos termékek csomagolására is jól felhasználható.

A zsugorsapka előnye, hogy a terméket egyenletes szorítóerővel fogja össze és rögzíti a raklaphoz, megakadályozza az elcsúszást. Szétcsúszásra hajlamos termékeknél, magas egységrakományok képzésénél célszerű alkalmazni.

Védelmet nyújt az időjárás és a nedvesség ellen, ezért a papírzsákos kiszerelésű termékek zsugorsapkás gyűjtőcsomagolásában, a szabadban is tárolható.

Zsákok

A zsákok egy vagy többrétegű (koextrudált), polietilén extrudált és méretre fújt tömlő feldarabolásával és hegesztésével készülnek natúr és színes kivitelben.

A polietilén zsákok tulajdonságai: áttetsző, nagy szilárdságú, elasztikus, vegyszerálló, hidegálló, hegeszthető, felületkezelés után nyomtatható, íz és szagmentes, egészségre ártalmatlan.

Bélelő és alátét fóliák

Az LDPE fóliák alkalmasak kartondobozok, ládák, hordók, konténerek bélelésére valamint a raklap felázását megakadályozó alátétfóliára.

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, akciónkról!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

POLIPACK Kft. © 2019 Minden jog fenntartva.

MagyarEnglish