Ipari fóliák általános leírása

Kapcsolat: Balogh Attiláné , Bartók Sándor , Máté Ádám

Stretch-fóliák

A rakományrögzítő eljárások közül a stretch fóliás rögzítés gyors felhasználást és kedvező anyagfelhasználást biztosítanak. Védi az árut a szennyeződésektől, a kisebb sérülésektől és a külső környezeti hatásoktól.

Kapcsolódó termékek: kézi-gépi strech fóliák,kézi fóliázó gépek.

Zsugorfóliák

A zsugorítás csomagolási eljárások alkalmazásának elvi előfeltétele, hogy a csomagolandó termék elég merev legyen, és legalább egy sík határolófelülettel rendelkezzen. Kiválóan alkalmas kis gyűjtőcsomagolások képzéséhez, pl. könyvek, konzervek, tejipari, hűtőipari termékek, kozmetikai cikkek, dobozos és flakonos üdítőitalok csomagolására.

Kapcsolódó termékek: zsugorsíkfoliák, zsugortömlők, zsugorféltömlők.

Síkfóliák

A kissűrűségű polietilénből készült síkfólia vékony rétegben, átlátszó, hajlékony szívós anyag. Hajlékonyságát alacsony hőmérsékleten is megtartja. 110-115ºC-on kezd lágyulni, így max. 60ºC-ig használható tartósan. Korszerű higiénikus csomagolóanyag, az időjárás viszontagságainak ellenáll.

Kapcsolódó termékek: alátét fóliák, bélelőfóliák, takarófóliák.

Légpárnás fóliák

A légpárnás fóliát kissűrűségű polietilén fóliából vákuumformázással és az azt követő kasírozással állítják elő. A légpárnás fólia két vagy három rétegből áll, melyen szabályos rendben henger alakú cellák sorakoznak, az alapfóliára kasírozott zárófóliából, valamint a háromrétegű légpárnás fólia esetén a vákuumformázott alapfólia másik oldalára kasírozott védőfóliából.

Felhasználási területek: bútoripar, faipar, üvegipar, gépipar, elektronikai ipar.

Habosított fóliák

A habosított fólia vékony cellák ezreiből áll, ezek megfelelő védelmet biztosítanak a fényezett felületek karcolódása ellen. Kémiailag stabil, nem lép reakcióba a becsomagolt anyagokkal.

Felhasználási területek: bútoripar, faipar, üvegipar, gépipar, elektronikai ipar.

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, akciónkról!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

POLIPACK Kft. © 2019 Minden jog fenntartva.

MagyarEnglish