Ülőlapok, háttámlák, kartámaszok

Kapcsolat: Farkas István , Fazakas Ilona

Ezen a piacon az angol Audience Systems Ltd céggel együttműködve jelenünk meg. Részükre gyártunk olyan termékeket, amelyek már a világ számos területén kerültek beépítésre. Néhány éve London egyik leghíresebb arénájában építettek be tízezres nagyságrendű ülőlapot és háttámlát. Hasonló méretű távol-keleti stadion projectjét is a Partner részére készítjük. Ebben a termékcsoportban változhatnak a legszélesebb mértékben a teljesítendő igények. Ezek lehetnek például egy egyenlítő körüli területen beszerelt nyitott stadionban a napfény elleni hosszú távú védelem. Fedett térben beépített alkatrész estén, egy tűzeset során a füstképződés mértéke szigorú előírások szerint szabályozott. Ezek a követelmények is teljesíthetők. A Partner által tervezett termékek kellően erős és stabil kivitelűek a nem rendeltetésszerű használatnak is ellenáll.

Cégünk kidolgozott olyan eljárást a háttámlák és ülőlapok gyors megbízható rögzítésére, amely az óta sorozatgyártásban is bizonyította megfelelősségét. Olyan rögzítő eljárást alkalmaztunk, amely a sportmérkőzéseken fellépő esetleges vandalizmusnak is ellenáll.

Singapurtól Londonig a világ számos fontos helyén megtalálható azok a stadionok ahol az általunk gyártott stadionülések kerültek beépítésre.

Referencia: Audience Systems Ltd, Anglia


Szeretnék további információt a termékeikről:

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és engedélyt adok rá, hogy az általam megadott telefonszámon és emailben felvegyék velem a kapcsolatot.

POLIPACK Kft. © 2020 Minden jog fenntartva.

MagyarEnglish