Háztartási gépek

Kapcsolat: Farkas István , Fazakas Ilona

Ezen a piacon az Electrolux különféle márkanevű termékeihez gyártunk számtalan különböző alkatrészt. Ezek a termékek kivétel nélkül valamilyen utómegmunkáláson esnek át. Ezek a megmunkálások többnyire speciális célgépeket igényelnek. A megmunkálások lehetnek hagyományos forgácsolási eljárások, de lehetséges például lézerrel történő vágás is. A Partner legismertebb márkanevű berendezéseihez prototípus termékeket is készítünk. Ezek tapasztalatai alapján közreműködünk az új berendezések sorozatgyártású alkatrészeinek kialakításában. Az alkatrészek a legkülönbözőbb működési követelményrendszert teljesítik.

2006-óta stabilan tudjuk a beszállítói pozícióinkat tartani, ami mindenképpen kiemelkedő teljesítmény és csak a belső folyamataink fejlesztésével lehetséges. Az évek alatt a beszállított termékek gyártásában kiemelkedő specializáltságot értünk el ami a hatékony gyártásban ma már követelmény.

Referencia:

ELECTROLUX Csoport

 

Szeretnék további információt a termékeikről:

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és engedélyt adok rá, hogy az általam megadott telefonszámon és emailben felvegyék velem a kapcsolatot.

POLIPACK Kft. © 2020 Minden jog fenntartva.

MagyarEnglish