Műszaki alkatrészek általános ismertető

Kapcsolat: Farkas István , Fazakas Ilona

A műszaki alkatrészek területén célunk a legnagyobb multinacionális vállaltokkal való együttműködés. Mára már cégünk termékei megtalálhatók az Európa szerte értékesített háztartási berendezésekben. Ezen a területen az ISO 9001 szabvány mellett használjuk az ISO TS 16949 szabvány elemeit is.

Termékeink több olyan márkanévvel ellátott berendezéseke kerülnek beépítésre amelyek Európában a világszínvonalat képviselik. Ezek a beépülő alkatrészek többnyire utómegmunkált részek amelyek a fúvás után célgépeken speciális megmunkálással a vevő igényei szerint készülnek.

Kapcsolatban állunk nemcsak a gyártást végző gyárakkal de a központi tervezőirodával is,így már a terméktervezés fázisában egyeztetünk annak érdekében, hogy az új alkatrészek minden szempontból (gyárthatóság és működőképesség) a lehető legjobbak lehessenek.Szeretnék további információt a termékeikről:

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és engedélyt adok rá, hogy az általam megadott telefonszámon és emailben felvegyék velem a kapcsolatot.

POLIPACK Kft. © 2020 Minden jog fenntartva.

MagyarEnglish