Kannák és flakonok általános ismertető

Kapcsolat: Lugosi János

Üreges termékeinket extrúziós fúvási technológiával, állítjuk elő. Gépparkunk lehetőséget teremt 0,125-60 literes űrtartalmú termékek gyártására.

Vállalkozunk új szerszám gyártására és bérmunkagyártásra is.

Alapanyagok tekintetében környezetbarát polietilént és polipropilént dolgozunk fel. Gyártási technológiánkkal az alapanyagokon szerkezeti kémiai átalakítást nem hajtunk végre, a változás csupán fizikai alakadási tevékenység. Az előállított "cikk" (REACH kategória) nem regisztráció köteles.

Képesek vagyunk, nagy teljesítményű extrúderekkel vastagfalú ADR minősítéssel rendelkező kannák előállítására is, aminek fontos szerepe van a veszélyes anyagok kiszerelésénél és szállításánál.

Az élelmiszeripar követelményeinek megfelelően, termékeinket korszerű OÉTI-engedéllyel rendelkező alapanyagokból állítjuk elő.

Tevékenységünk során törekszünk, vevőink igényeinek teljes körű kielégítésére. A vevői elvárásoknak megfelelő termékek előállítása érdekében cégünk 1998 óta MSZ EN ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert működtett.

Szeretnék további információt a termékeikről:

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és engedélyt adok rá, hogy az általam megadott telefonszámon és emailben felvegyék velem a kapcsolatot.

POLIPACK Kft. © 2020 Minden jog fenntartva.

MagyarEnglish